Kasım Ayında Öğretmen Atama Müjdesi Bekleniyor

 Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Kasım-Aralık dönemi sözleşmeli öğretmen ataması için atama bekleyen binlerce öğretmen müjde bekliyor. Atama bekleyen öğretmenler daha önce verilen sözleri hatırlatarak yeni bir atama yapılması için bakanlıktan talepte bulunuyor.

Özellikle sosyal medya, Milli Eğitim Bakanlığı iletişim kanalları ile üst düzey siyasi yetkililerden atama talep eden öğretmenler atama isteklerini her merciye ulaştırıyor. 

Öte yandan norm güncellemelerinin tamamlanması ve son KHK ile yeni ihraçlar ve geri dönüşlerle birlikte MEB’de artık hangi bölgede hangi branşta ne kadar öğretmen eksiği olduğu da belli oldu. İlgili bilgilerin bakanlık tarafından kamuoyu ile paylaşılması beklenirken yeni atamanın da müjdesinin verilmesi bekleniyor.

Atama bekleyen öğretmenler ise Kasım ayında mülakatsız ve kadrolu 50 bin atama, Şubat ayında ise tüm öğretmen açığının kapatılmasını talep ediyor. 

Mebpersonel.com / Özel Haber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

MEB PERSONEL
WHATSAPP HABER HATTI

MEB personeline dair en güncel,
hızlı ve özel haberler

  • ⏱️ Gecikmeden
  • 📌 Güvenilir kaynaktan

➜ Gelişmelerden anında haberdar olun

➜ Özel haberleri ilk siz öğrenin

🔔 Takip etmek için:
MEB PERSONEL WhatsApp Kanalı
Başa dön tuşu